Μποχωρίδης: Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

Μπάσκετ
Μποχωρίδης: Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παίκτης του ΟΦΗ σημείωσε 35 πόντους στο παιχνίδι με την Πεντέλη…

Με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 35 πόντων ολοκλήρωσε ο Νίκος Μποχωρίδης τον αγώνα της Κυριακής με την Πεντέλη, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη της ομάδας του.

"Δεν έχει σημασία που εγώ σημείωσα 35 πόντους. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που είχε εννέα σερί ήττες και ήρθε πολύ αποφασισμένη για να κάνει ένα restart. Ευτυχώς για εμάς δεν μπόρεσαν να το κάνουν εδώ πέρα. Παίξαμε όσο πιο καλά μπορούμε. Νομίζω ότι οι 35 πόντοι που σημείωσα δεν είναι ατομικό μου ρεκόρ σίγουρα είναι προσωπικό με τον ΟΦΗ. Απ΄ότι θυμάμαι έχω βάλει και παραπάνω πόντους όταν ήμουν παίκτης του Ηράκλειο".

Για το ποιος είναι πλέον ο στόχος του ΟΦΗ μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος: "Μας ενδιαφέρει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στην Ελευσίνα αν και είχαμε πολλούς τραυματίες σε αυτό το ματς. Γενικά ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα καθώς είχαμε ένα σερί πέντε νικών. Θέλουμε από την άλλη να μαζέψουμε και τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο γιατί ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι ένα ιστορικό σωματείο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News