Με τον Ιωνικό στις 13:30 ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ

Μπάσκετ
Με τον Ιωνικό στις 13:30 ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη νίκη που θα ενισχύσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα θα επιδιώξει η ομάδα του Βασίλη Ράλλη…

Με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας αγωνίζεται σήμερα (1:30 μ.μ.) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη προέρχεται από μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί του Αιγάλεω.

«Προερχόμαστε από ένα σερί νικών, το οποίο θέλουμε να διευρύνουμε. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη μάς έδωσε την ψυχολογία για το κάτι παραπάνω που ψάχνουμε στο πρωτάθλημα, αλλά για να έχει και το αντίκτυπο πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, με στόχο να μη χάσουμε ξανά», τονίζει ο Γιάννης Λιανός, ενώ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης αναφέρει: «Ο Ιωνικός, πάρα τη βαθμολογική του θέση, είναι μια επικίνδυνη ομάδα, όπου τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική. Είμαστε σε διαφορετικό επίπεδο, όμως, και αυτό θέλουμε να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό και να φτάσουμε σε μία νίκη που θα συνδυαστεί με μια ακόμα καλή εμφάνιση. Περιμένουμε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να χαρεί με την πρόοδο του μπασκετικού ΟΦΗ».

Την ομάδα του Σπόρτινγκ υποδέχεται σήμερα (15:00) ο Ο.Α. Χανίων για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News