Bασίλης Ράλλης: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Κύπελλο παρά την κούραση

Μπάσκετ
Bασίλης Ράλλης: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Κύπελλο παρά την κούραση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κάνει τον απολογισμό του μετά το τουρνουά της Ταϊλάνδης…

Λίγες ώρες μέρα την άφιξη της αποστολής της ομάδας στην Αθήνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης μίλησε για την εμπειρία που είχαν στην Ταϊλάνδη και για την προετοιμασία της ομάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και το σημερινό (17:00) παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας για την Α' φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα σαν ομάδα. Προσπαθήσαμε να βρούμε τις συνεργασίες μας σε άμυνα και επίθεση. Τα πόδια δεν βοηθούν αυτήν την εποχή, όπως και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παίξαμε πέντε ματς σε πέντε μέρες στην Ταϊλάνδη, κάτι πολύ δύσκολο ακόμα και για εποχή που μια ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη. Είχαμε όμως την τύχη να παίξουμε παιχνίδια με ομάδες που δεν θα μπορούσαμε να βρούμε στην Ελλάδα, λόγω δυναμικής. Άρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ανεξάρτητα το αποτέλεσμα. Το ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις, είναι ακόμα μια επιπλέον επιτυχία.

Στο τουρνουά της Ταϊλάνδης ζήσαμε πραγματικά μοναδικές στιγμές. Υπήρξε τρομερή ανταπόκριση στην πόλη για το τουρνουά, ήταν πραγματικά παγκόσμιου επιπέδου. Απολαύσαμε την κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου, η εμπειρία ήταν τεράστια για όλους εμάς.

Ο κόσμος της πόλης, μας λάτρεψε και όλο αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάει εύκολα μια ομάδα της κατηγορίας μας".

Όσον αφορά την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας σήμερα, κόντρα στον Πρωτέα Βούλας για την Α' φάση του Κυπέλλου, τόνισε ότι:

"Η ομάδα προέρχεται από μία σειρά αγώνων και σίγουρα υπάρχει πολύ κούραση από το πολύωρο ταξίδι και την διαφορά ώρας. Θα προσπαθήσουμε όμως να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε την συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News