Tελευταία προπόνηση πριν την Ταϊλάνδη

Μπάσκετ
Tελευταία προπόνηση πριν την Ταϊλάνδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχωρεί για το διεθνές τουρνουά η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ…

Ολοκληρώθηκε η τελευταία της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ πριν την αναχώρηση για την Ταϊλάνδη όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά.

Η αποστολή αναχωρεία αύριο στις 13:00 από την Αθήνα για την Ντόχα και έπειτα για την Μπανγκόκ, καθώς θα εκπροσωπήσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά την Ευρώπη στο "Si Saket Basketball World Invitation tournament», το οποίο διοργανώνεται από την FIBA στις 14-18 Σεπτεμβρίου στο Si Saket, βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Η πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην HKG National θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (14/9) στις 6:00 ώρα Ελλάδος, ενώ οι άλλες δυο αναμετρήσεις με Kalleh BC και Vampire BC θα κάνουν τζάμπολ στις 10:00, 15/9 και 16/9 αντίστοιχα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Τσερκιτζόγλου Πρόδρομος, Πάλλης Κωνσταντίνος, Αγαπιάδης Κωνσταντίνος, Τασιούδης Γιώργος, Καραδολάμης Δημήτρης, Καραθωμάς Πέτρος, Μποχωρίδης Νίκος, Μπουμπάρης Λεωνίδας, Κριθινάκης Νίκος, Λιανός Γιάννης, Πετράκης Αλέξανδρος.

Η Διοίκηση του τμήματος παρευρέθηκε σήμερα στα Δύο Αοράκια, όπου επεφύλασσε μία έκπληξη στους παίκτες και το προπονητικό team, μια τούρτα με την ευχή να έχουν καλό ταξίδι και το μήνυμα ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται παντού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News