«Σεφτέ» στις μεταγραφές ο ΟΦΗ, με τον ακραίο μπακ Κρίστοφερ Μπράουν

Ποδόσφαιρο
«Σεφτέ» στις μεταγραφές ο ΟΦΗ, με τον ακραίο μπακ Κρίστοφερ Μπράουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε ο μεταγραφικός… χορός για τον ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστοφερ Μπράουν.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την πρώτη μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου με τον 27χρονο δεξιό μπακ, που μέχρι πρότινος ανήκει στο ρόστερ της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Μπράουν γεννήθηκε στη Γερμανία και έχει καταγωγή από την Γκάνα, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Αμβούργου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ βρέθηκε στο Ηράκλειο τις τελευταίες ημέρες (μαζί με τον εκπρόσωπο του), όπου με τις υπογραφές ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του.

Στην Φορτούνα Σιτάρντ αγωνίστηκε τα τελευταία 2.5 χρόνια και πανηγύρισε μαζί της πέρυσι την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Την εφετινή σεζόν δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έμεινε ελεύθερος, ενώ στον ΟΦΗ υπέγραψε για 1.5 χρόνο.

Η προσθήκη αυτή είναι το πρώτο αποτέλεσμα από το πρόσφατο ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά στην Ολλανδία.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Γερμανού αμυντικού Κρίστοφερ Μπράουν. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2020.

Γεννημένος στο Αμβούργο στις 15 Ιουλίου 1991, με καταγωγή από τη Γκάνα, ο Κρίστοφερ Μπράουν άρχισε την καριέρα του στη β' ομάδα της St. Pauli, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2010 ως το 2013, διάστημα στο οποίο είχε 52 συμμετοχές και ένα γκολ. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην SV Wilhelmshaven (33 συμμ. 2 γκολ) και το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στην Oldenburg.

Με 28 συμμετοχές κι ένα γκολ πήρε μεταγραφή για την Wattenscheid 09, με την οποία είχε μια ακόμα γεμάτη από συμμετοχές αγωνιστική σεζόν (32 συμμ. 1 γκολ). Τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της ολλανδικής Fortuna Sittard και το προηγούμενο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην Eredivisie.

Ο Κρίστοφερ Μπράουν αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και στον ΟΦΗ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 47.

Κρίστοφερ, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News