default-image

Πρεμιέρα σήμερα στην Γ΄μπάσκετ για ΟΦΗ και Δειλινό

Μπάσκετ
Πρεμιέρα σήμερα στην Γ΄μπάσκετ για ΟΦΗ και Δειλινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Καλλιθέα Ρόδου υποδέχεται στις 13:00 Ο ΟΦΗ στα "Δύο Αοράκια", στο Ζωγράφου το Δειλινό.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του μπάσκετ έχουμε αύριο με διπλή εκπροσώπηση από το Ηράκλειο αφού εκτός του ΟΦΗ που λαμβάνει και φέτος μέρος στην κατηγορία, το «παρών» θα δώσει και η νεοφώτιστη ομάδα του Δειλινού.

H ομάδα το Βασίλη Ράλλη που συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο στοχεύει στη διεκδίκηση της ανόδου έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου. Η νέα χρονιά βρίσκει τον ΟΦΗ σε άλλη έδρα αφού άφησε το ΒΑΚ και θα αγωνιστεί στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια». Αύριο στις 13:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται την Καλλιθέα Ρόδου.

Σε ότι αφορά το συγκρότημα του Γιώργου Γωνιωτάκη, η φετινή χρονιά είναι πρόκληση με τον προπονητή και τους παίκτες να θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί ανανεώνοντας την παρουσία τους στην κατηγορία. Η πρεμιέρα για το Δειλινό περιλαμβάνει τον αγώνα με το Ζωγράφου εκτός έδρας. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα: 13.00 ΟΦΗ-ΑΣ Καλλιθέα Ρόδου, 15.00 ΚΑΠ-Βούρειος ΑΟΛ Χίου, 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Άρης Θήβας, Αργοναύτης Τρ.-Λοκρός Αταλάντης, ΚΑΟ Μελισσίων-ΑΕ Έξω Παναγίτσας , ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Δειλινό , Κορωπί-Ερμής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News