Οριστικά στο τοπικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν το «Ηράκλειο»!

Μπάσκετ
Οριστικά στο τοπικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν το «Ηράκλειο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη είναι πλέον η δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο», που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Παρότι κέρδισε την παραμονή στη Β’ Εθνική, η διοίκηση ενημέρωσε σήμερα με σχετικό έγγραφο την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ότι δε θα συμμετέχει στην κατηγορία αυτή.

Έτσι, αυτομάτως μετά από αρκετά χρόνια υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

"Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. μετά από διεξοδική εξέταση όλων των παραμέτρων και κυρίως των τρεχουσών οικονομικών δυνατοτήτων, του αγωνιστικού και του Στελεχιακού δυναμικού που αφορούν στο τμήμα μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Ομίλου, αποφάσισε ομόφωνα να ενημερώσει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Β εθνικής κατηγορίας για το 2018-2019 και ως εκ τούτου να μην συμπεριληφθεί στην κλήρωση των αγώνων του Νοτίου Ομίλου που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Τις επόμενες ημέρες το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» θα ανακοινώσει τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό των τμημάτων του, για την περίοδο 2018 -2019, ο οποίος θα βασίζεται στην καταστατική αρχή για συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων των μικρών και μεγάλων αθλητών του, τη συμμετοχή τους σε αγώνες και την εξασφάλιση διακρίσεων με σταθερό, μόνιμο στόχο την αρμονική ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο για την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων όπως αρμόζει στην ιστορική Σχολή Μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News