Τα στιγμιότυπα από την απρόσμενη ήττα του Ηράκλειο

Μπάσκετ
Τα στιγμιότυπα από την απρόσμενη ήττα του Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κακό... δαίμονα του Ηρακλείου εξελίσσεται ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, ο οποίος - αν και ουραγός - νίκησε με 71-77 την κρητική ομάδα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, επαναλαμβάνοντας ό,τι είχε κάνει και στον α’ γύρο (73-71).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισχυρό κίνητρο, καθώς παλεύουν για την παραμονή τους, και αυτό φάνηκε στο παρκέ βγάζοντας πάθος και ενέργεια. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, καθώς οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό, ενώ ήταν ιδιαίτερα άστοχοι. Η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει υπέρ του Ίκαρου στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, όταν προηγήθηκε με 35-45 στο 23’, ενώ η υπέρ του διαφορά έφτασε και τους 17 πόντους (42-59) στο 29’ χάρη σε συνεχόμενα τρίποντα.

Το Ηράκλειο προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς μειώνοντας σε 64-69 και 71-75 1’:45’’ πριν το φινάλε. Ένα λάθος του Μποχωρίδη, που συνοδεύτηκε από καλάθι του Γραμματικού, έδωσε τέλος στις ελπίδες της κρητικής ομάδας, η οποία υπέστη άλλη μία ήττα στην έδρα της τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση όπως τα αποτύπωσε η κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV και τα μετέδωσε η εκπομπή extra sport:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News