default-image

Το μεσημέρι κόντρα στον Ιπποκράτη το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Το μεσημέρι κόντρα στον Ιπποκράτη το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιπποκράτη και το Ηράκλειο στην Κω ανοίγει σήμερα στις 14:30 η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών.

Η κρητική ομάδα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά ταξίδεψε με στόχο να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Διαιτητές θα είναι οι κ. Σκαλτσής και Λύρας.

Τα υπόλοιπα ματς διεξάγονται αύριο Κυριακή με το πρόγραμμα να έχει ως εξής (έναρξη 17:00): Ν. Κηφισιά-Παγκράτι, Πανερυθραϊκός-ΚΑΟ Κορίνθου, Πανελευσινιακός-Πρωτέας Β., Ίκαρος Ν. Σμύρνης-ΓΣ Μάνδρας, Ιωνικός Ν.-ΕΦΑΟ Ζωγράφου, Δάφνη Δ.-Διαγόρας Δρ., Τρίτων-Κορωπί.

Αήττητοι Ηράκλειο και ΟΑΧ

Το νικηφόρο σερί τόσο των κορασίδων του ΟΑΧ όσο και των παίδων του Ηρακλείου συνεχίστηκε και στην 3η αγωνιστική της β' προκριματικής φάσης των αντίστοιχων Πανελληνίων πρωταθλημάτων που διεξάγονται σε Μετς και Περιστέρι. Ο ΟΑΧ έκανε το 3 στα 3 νικώντας με 66-20 τον Περιστεριώνα Τήνου και διεκδικεί την 1η θέση που οδηγεί στο Final 6. Στα άλλα ματς είχαμε Αιγέας ΑΣ-Ιαλυσός και Διαγόρας-Αιγέας Πλ. Οι Χανιώτισσες αντιμετωπίζουν σήμερα στις 15:00 το Διαγόρα και αύριο στις 10:00 τον Αιγέα.

Το Ηράκλειο από την πλευρά του νίκησε εύκολα με 64-21 επίσης τον Περιστεριώνα Τήνου διατηρώντας το αήττητο. Στα άλλα ματς είχαμε:  Ίωνες-Ιαλυσός, Αναγέννηση-Αίολος. Σήμερα οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 11:00 τον Αίολο και αύριο στις 13:00 τον Ιαλυσό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News