Ηράκλειο

Τους πρωταθλητές Κρήτης του «Ηράκλειο ΟΑΑ» υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Οι παίδες του Ηρακλείο ΟΑΑ, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κρήτης αποτέλεσαν προσκεκλημένοι του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού, στη Λότζια το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Ξεκινήσατε ως αουτσάιντερ και κόντρα στις πιθανότητες πήρατε την πρωτιά. Αυτό, για να συμβεί, πέρα από το ταλέντο, χρειάζεται επίσης σκληρή δουλειά, αλληλεγγύη και ομαδικό πνεύμα. Μόνο όταν οι παίκτες βάζουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ” μπορεί μια ομάδα να πάει μπροστά.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε εσάς, όσο και στους προπονητές και στους γονείς σας που σας έχουν δώσει τις σωστές βάσεις προκειμένου να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε, όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στη ζωή. Ως Δήμος Ηρακλείου, θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συγχαρεί τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας.

 Στη συνάντηση έδωσαν το παρών επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βαρδαβάς και Πέτρος Ινιωτάκης ενώ εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του Ηράκλειο ΟΑΑ παρευρέθηκε ο Αντώνης Πινακουλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Δελάκης και στελέχη του τμήματος μπάσκετ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια