Ηράκλειο

Συνεχάρη την εφηβική ομάδα του Ηράκλειο ΟΑΑ ο Σ. Αρναουτάκης

Την εφηβική ομάδα μπάσκετ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, συνεχάρη ο Σταύρος Αρναουτάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, σε συνάντηση που είχε με τους αθλητές στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη συνάντηση που παρευρέθηκαν, αθλητές, προπονητής και παράγοντες της ομάδας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκη, ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία ενόψει των αγώνων της Πανελλαδικής φάσης ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρθει τις αξίες του αθλητισμού αλλά και στο ευ αγωνίζεσθαι.

Στη συνάντηση πέραν του Περιφερειάρχη, παρευρέθηκε ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Αλεξάκης, ο οποίος επίσης συνεχάρη το Ηράκλειο ΟΑΑ για το πρωτάθλημα, δίνοντας και ο ίδιος τις καλύτερες ευχές του για ανάλογες επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ εφήβων ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ΚΡΗΤΗΣ έδωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης σε συνάντηση τους στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Αλεξάκη. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης, ευχήθηκε στους αθλητές, προπονητή και παράγοντες της ομάδας καλή επιτυχία στους αγώνες της επόμενης πανελλαδικής φάσης που αρχίζουν αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου στην Αθήνα. Την Περιφέρεια Κρήτης, επισκέφθηκαν οι αθλητές της ομάδας μαζί με τον προπονητή τους Γ. Τζάνη, τον Τεχνικό Διευθυντή μπάσκετ Μανώλη Δραμυντινό, τους εφόρους της Ομάδας Μ Καλλέργη, Φ Κίτσο, Κ.Καλυβιανάκη, τον Γεν Γραμματέα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Σ. Περδικογιάννη και τους γονείς των αθλητών. Στην συνάντηση, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην στήριξη πρωτοβουλιών και δράσεων της Περιφέρειας στην νεολαία, στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό, ενώ παράλληλα τόσο ο κ. Αρναουτάκης όσο και ο κ Αλεξάκης αναφέρθηκαν στις αξίες του Αθλητισμού, στο ευ αγωνίζεσθαι και ευχήθηκαν στην ομάδα καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια