Δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης κόντρα στην Παναχαϊκή

Μπάσκετ
Δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης κόντρα στην Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη έχασε στο Λίντο με 66-71

Την ήττα γνώρισε ο Εργοτέλης από την Παναχαϊκή στο κλειστό του Λίντο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και πήραν κεφάλι στο σκορ προσπαθώντας να δημιουργήσουν υπέρ τους διαφορά, κάτι που κατάφεραν στις αρχές της δεύτερης περιόδου ότι προηγήθηκαν με 8 πόντους, κάτι που δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, στο οποίο παρέμειναν μπροστά στο σκορ, αλλά διαφορά μόλις 3 πόντων (38-35).

Το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου δεν ήταν καλό για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα στον «άσο» και στην κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι Αχαϊοί και έφεραν τον αγώνα στα ίσια, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα.

Στην τελευταία περίοδο φάνηκε περισσότερο η εμπειρία της Παναχαϊκής, καθώς και η ψυχραιμία της στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να πάρει τη σημαντική νίκη 66-71.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 38-35, 53-53, 66-71.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βισκαδουράκης): Αθανασιάδης 2, Μαϊστρέλης 2, Δαπουλάκης, Μανιαδής, Χριστοδούλου 5(1), Αντωνογιαννάκης, Μητρόπαπας 27(1), Καρλάφτης 8(2), Γουμενάκης 10(2), Μπουμπάρης 3, Καραλής 6(2).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Θ. Λιονάς): Μοσχοβάκης 12(2), Βανδώρος, Τριπολίδης, Νικολάου, Σουλέας, Παπανικολόπουλος 12(3), Παπαδόπουλος 10(1), Γκόβας 21(3), Μπαρδάκας 16, Μπουραντάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News