default-image

Κυριαλάνης και Μπούζας τα νέα αποκτήματα του Εργοτέλη

Μπάσκετ
Κυριαλάνης και Μπούζας τα νέα αποκτήματα του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ρόστερ του Εργοτέλη, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στο Καρπενήσι.

Ο λόγος για τους Θανάση Κυριαλάνη και Βασίλη Μπούζα, οι οποίοι αναμένονται αύριο στο Καρπενήσι, όπου θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Θανάσης Κυριαλάνης (9/8/1999), διεθνής με την Εθνική παίδων, ανήκει στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος στο πρώτο μισό της περυσινής αγωνιστικής σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού (κατάγεται από την Κομοτηνή), όπου και πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις (τέσσερις στην Football League και μια για το Κύπελλο Ελλάδος).

Μετά την αποχώρηση των Θρακιωτών από το πρωτάθλημα έμεινε ελεύθερος για να αποκτηθεί από τον «δικέφαλο» του Βορρά οι άνθρωποι του οποίου τον είχαν τσεκάρει από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βασίλης Μπούζας αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι 24 χρονών (30/6/94). Φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου (Κ20 για τρία χρόνια και επαγγελματική για τέσσερα χρόνια), αγωνιζόμενος πάντα στη μεσαία γραμμή. Τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καλλιθέας (2015-2016) και του Παναιγιάλειου (2016-2017).

Εντωμεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες για την έκδοση της βίζας του Σενεγαλέζου παίκτη Ιbrahima N'Diaye από την WD προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να προστεθεί στο ρόστερ του Εργοτέλη.

Στο Καρπενήσι ο κ. Σάμι

Όσον αφορά την προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό στο Καρπενήσι κάτω από της οδηγίες του Τάκη Γκώνια και των συνεργατών του με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερα διάθεση και όρεξη στην εκτέλεση των προγραμμάτων.

Οι προπονήσεις γίνονται κάτω από το βλέμμα του κ. Μάγκετ Σαμί, ο οποίος από χθες βρίσκεται στο Καρπενήσι και «παρακολουθεί» την δουλειά που πραγματοποιείτε  τόσο στον Εργοτέλη όσο και στην Αιγυπτιακή Wadi Degla.

Τέλος, στον Εργοτέλη αναμένουν την απάντηση από την εταιρεία διαχείρισης του Παγκρητίου στην νέα οικονομική πρόταση που είχε κατατεθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News