default-image

Στο Καρπενήσι με 13 ποδοσφαιριστές ο Εργοτέλης

Μπάσκετ
Στο Καρπενήσι με 13 ποδοσφαιριστές ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 13 ποδοσφαιριστές αναχωρεί αύριο το πρωί για το Καρπενήσι η αποστολή του Εργοτέλη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του διεθνή κεντρικού αμυντικού με την Εθνική Ελπίδων Νίκου Πάτα και του Τζειμς Σταμόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ. Και οι δυο παίκτες την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν φορούσαν τη φανέλα της Καλλιθέας.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται από σήμερα και οι Κυριάκος Μαζουλουξής, Παναγιώτης Λαδάς, Χρήστος Μπάτζιος και Κώστας  Κυριακίδης οι οποίοι πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αναχωρήσουν κανονικά αύριο για το Καρπενήσι μαζί με τους Χανιωτάκη, Βογιατζή, Μανουσάκη, Μπουρσέλη, Ιατρούδη, Λυδάκη και Δουλγεράκη. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Τάκης Γκώνιας που επίσης έφτασε σήμερα στο Ηράκλειο, αλλά και οι Σταύρος Λαμπράκης, Γιώργος Τουτζάρης καθώς και ο γυμναστής Αντώνης Ανδρουλάκης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Γκώνια, Σπύρος Μαυραγάνης θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αθήνα.

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το ρόστερ των 23 παικτών. Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι ο πολύπειρος Παναγιώτης Νάσης θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News