default-image

Στο τοπικό η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη!

Μπάσκετ
Στο τοπικό η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη καθώς μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση δεν βρέθηκε λύση στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και στο τμήμα του μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης κλήθηκε να κάνει ξανά τον απολογισμό της περυσινής σεζόν επισημαίνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι εφόσον η ομάδα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική οι οικονομικές απαιτήσεις θα είναι πάρα πολλές. Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση από τη γενική συνέλευση, αλλά ουσιαστικά δόθηκε το ΟΚ στην επιτροπή μπάσκετ να αποφασίσει για το μέλλον του τμήματος.

Η πρόταση του κ. Γιαννουλάκη ήταν η ομάδα να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει οικονομική εξυγίανση και παράλληλα να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Ήδη εξάλλου υπάρχουν επαφές με προπονητές και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν ποιοι θα αναλάβουν την οργάνωση των ακαδημιών και την αναδόμηση της ομάδας. Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ τόνισε τέλος ότι ο κύκλος της ομάδας έκλεισε με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι πέρυσι και θα έκλεινε είτε η ομάδα παρέμενε στη Β' Εθνική είτε όχι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News