default-image

Με Πεδιάδα, χωρίς Ανδρογέα το Τοπικό

Μπάσκετ
Με Πεδιάδα, χωρίς Ανδρογέα το Τοπικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δεδομένα θα έχουμε φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ των ανδρών καθώς, όπως διαφαίνεται, θα υπάρχουν αποχωρήσεις, αλλά και νέες συμμετοχές.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, ο Ανδρογέας δεν πρόκειται να πάρει μέρος τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα των ανδρών, αλλά θα κατεβάσει έφηβους, παίδες και παμπαίδες. Οι λόγοι που οδήγησαν το σωματείο σε αυτήν την απόφαση έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Αντίθετα, για πρώτη φορά θα πάρει μέρος ο Αθλητικός Όμιλος Χερσονήσου Πεδιάδας, που ιδρύθηκε πέρυσι με τη συνένωση Χερρονάσιου και Σαρπηδώνα, και θα εκπροσωπήσει όλο το δήμο. Πέρυσι κατέβασε ομάδα μόνο στα μίνι, αλλά φέτος κάνει πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Προπονητής θα είναι ο Μιχάλης Κανάκης, ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί οκτώ αθλητές και συγκεκριμένα οι Σταματάκης, Αγγελιδάκης, Νταμπανιάν, Δράγαζης, Κουτρούλης, Σκαντζουράκης, Βακιντής και Κρεμασμένος. Κανονικά θα πάρει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα και ο Φιλαθλητικός, παρά την απομάκρυνση της μέχρι πρότινος επιτροπής μπάσκετ. Προπονητής θα είναι ο Παντελής Χατζηδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News