default-image

Στο τοπικό η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο ΟΑΑ»

Μπάσκετ
Στο τοπικό η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο ΟΑΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο ΟΑΑ», όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση που έγινε παρουσία και παλαιών προέδρων αλλά και μελών των επιτροπών μπάσκετ του ιστορικού συλλόγου.

Στη συνάντηση δεν βρέθηκε λύση σωτηρίας της ομάδας ενώ  δεν βρήκε ανταπόκριση  και η πρόταση του Μανόλη Παπακαλιάτη να ηγηθεί της επιτροπής σε μια προσπάθεια να επανακάμψει η ομάδα.

"Κατά τη συνεδρίαση της 16-7-2012, παρόντων όλων των μελών του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. .Στο διάλογο που προηγήθηκε με μέλη της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας, συμμετείχαν και οι πρώην Πρόεδροι του Ομίλου  κ.κ. Παναγιωτάκης Γιώργος και Παπακαλιάτης Μανόλης του οποίου οι καίριες και εύστοχες παρεμβάσεις συνέβαλαν ουσιαστικά στη λήψη της τελικής αποφάσεως", τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση.

Αυτό σημαίνει ότι οι παράγοντες της ομάδας που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν τον ΟΦΗ στην Α2  μπορούν πλέον να το πράξουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News