default-image

Οριστικά στο τοπικό το «Ηράκλειο»

Μπάσκετ
Οριστικά στο τοπικό το «Ηράκλειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί οριστικά και αμετάκλητα το «Ηράκλειο» τη νέα αγωνιστική σεζόν όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα καθώς υπήρξαν κάποιοι παράγοντες που επιθυμούσαν η ομάδα να αγωνιστεί στη Β' Εθνική, αλλά τελικά επικράτησε η άποψη όσον ήθελαν το «Ηράκλειο» να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα προκειμένου να μην υπάρξει νέο οικονομικό άνοιγμα. Το «Ηράκλειο» επισημοποίησε τη συμμετοχή του στο τοπικό με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε πριν από λίγο και αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη συνεδρίαση της 16-7-2012, παρόντων όλων των μελών του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Στο διάλογο που προηγήθηκε με μέλη της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας, συμμετείχαν και οι πρώην Πρόεδροι του Ομίλου  κ.κ. Παναγιωτάκης Γιώργος και Παπακαλιάτης Μανόλης του οποίου οι καίριες και εύστοχες παρεμβάσεις συνέβαλαν ουσιαστικά στη λήψη της τελικής αποφάσεως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News