Το νέο προπονητικό τιμ της ομάδας του Ανδρογέα

Μπάσκετ
Το νέο προπονητικό τιμ της ομάδας του Ανδρογέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία προσθήκη αυτή του Γιάννη Λουμπούνη…

Η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό το προπονητικό team της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Επικεφαλής προπονητής θα είναι ο Μανόλης Δημητριάδης που θα ηγηθεί και του Ανδρικού, Εφηβικού. Δίπλα του θα βρεθεί ο Μάνος Σηφομιχελάκης που θα συνεχίσει για 3η χρονιά τα τμήματα αθλητικής βελτίωσης της ομάδας και θα έχει την επίβλεψη στα τμήματα υποδομών.

Το παιδικό τμήμα, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πορευτεί με δίδυμο προπονητών Σηφομιχελάκη - Λουμπούνη. Κορασίδες και Παγκορασίδες θα συνεχίσουν με τον Παναγιώτη Παγωνίδη ενώ τους Παμπαίδες αναλαμβάνει ο Γιάννης Λουμπούνης.

Στα τμήματα ανάπτυξης ,με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται συνεχίζει ο Δημήτρης Κασαπίδης και στα τμήματα υποδομών οι: Κωνσταντίνος Βιολιντζής, Γιώργος Κατσαπρακάκης και Μάνος Ανυφαντάκης.

Επίσης όπως έγινε γνωστό σταματάει η συνεργασία με τους προπονητές: Πέτρο Κουμιανάκη, Δημήτρη Σηφάκη και Γιώργο Βισκαδουράκη τους οποίους ευχαριστεί η Διοίκηση και τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Το καλοσώρισμα στον Λουμπούνη

Με ανακοίνωση του ο ΓΑΣ Ανδρογέας καλοσώρισε στην ομάδα τουν Γιάννη Λουμπούνη.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Γιάννη Λουμπούνη ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομών της ομάδας και θα είναι ο δεύτερος προπονητής που προέρχεται από τις ακαδημίες μας , μετά τον κ. Μάνο Ανυφαντάκη.

Ο κ. Λουμπούνης είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση.

Έχει Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Κύπρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς επίσης και μεταπτυχιακές σπουδές στην Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία (Θεραπευτική- Ιαματική άσκηση).

Προπονητική Εμπειρία

• 2012-2015: Προπονητής καλαθοσφαίρισης στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης HOOP του Γιώργου Μασλαρινού σε αγόρια και κορίτσια σε τμήματα ακαδημιών ηλικιών 6 έως 12 ετών

• 2015-2016: Προπονητής καλαθοσφαίρισης στον αθλητικό σύλλογο Μετεωρίτες Πολίχνης τμήμα κορασίδων και ακαδημιών

• 2016-2018 : Προπονητής καλαθοσφαίρισης στον σύλλογο Αστέρα Σίνδου του παλιού καλαθοσφαιριστή Γιώργου Μπαλογιάννη στα τμήματα προπαιδικού – παιδικού και βοηθός στο εφηβικό- αντρικό( Γ εθνική κατηγορία).

• 2016 έως 2019 : Προπονητής καλαθοσφαίρισης στην ΚΑΣ «Νέα Ραιδεστός» Τμήματα κορασίδων , μίνι αγοριών και προπαιδικού.

• Συμμετοχές σε προπονητικά αθλητικά camp αναπτυξιακών ηλικιών στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΘ(Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης)

και στα κλιμάκια προεθνικών –εθνικών ομάδων σε κορίτσια και αγόρια.

• Διοργάνωση αθλητικών προγραμμάτων και καμπ με τη συμμετοχή ομάδων της Θεσσαλονίκης , κατά τη θερινή περίοδο σε κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής(Καλύβας , Γλάροι , Ελαιώνες κτλ).

• Ιούνιος – Αύγουστος 2017-2018 : Στέλεχος και Γυμναστής στις παιδικές κατασκηνώσεις Λωτοφάγοι στη Χερσόνησο Κρήτης.

Αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία , ενώ παράλληλα θα ασκεί τα καθήκοντα του τις ημέρες που δε θα έχει υπηρεσία.

Καλώς ήρθες Γιάννη και έχεις τις καλύτερες ευχές όλων μας για κάθε επιτυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News