Βγάζει νέο πρόεδρο ο Ηρόδοτος, μεταγραφές για Εργοτέλη

Αθλητισμός
Βγάζει νέο πρόεδρο ο Ηρόδοτος, μεταγραφές για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετή ένταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η έκτακτη γενική συνέλευση του Ηροδότου, την οποία είχε συγκαλέσει ο πρώην πλέον πρόεδρος του σωματείου, Γιάννης Τζαμούσης.

Στη συνέλευση συζητήθηκε το "καυτό" θέμα της πρόσληψης του κ. Γεωργιάδη, για το οποίο υπήρξαν και πάλι διαφωνίες. Στο φινάλε της συνέλευσης ο κ. Τζαμούσης υπέβαλε την παραίτησή του κι έτσι ο Ηρόδοτος αναζητά νέο πρόεδρο. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ανάδειξη της διοίκησης του Ηροδότου, η οποία αλλάζει κατά το 1/7. Τη θέση του Γιάννη Τζαμούση στο Δ.Σ. αναμένεται να πάρει ένα από τα αναπληρωματικά μέλη κι έτσι σήμερα η διοίκηση θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να αναδείξει τον νέο πρόεδρο.

Τριπλό... χτύπημα από τον Εργοτέλη

Οριστικοποιήθηκε χθες η μετακίνηση του Μάνου Σταράκη από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη, ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ που θα είναι ικανό να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ. Στον Εργοτέλη περιμένουν την απάντηση του ΟΦΗ και για τη μεταγραφή του νεαρού ταλαντούχου γκαρντ Γιάννη Καλλέργη, η οποία εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Οι "κιτρινόμαυροι" αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα και τη μεταγραφή του Βασίλη Μαϊστρέλη, ο οποίος επίσης την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News