Βγαίνει πρωταθλητής στην ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Βγαίνει πρωταθλητής στην ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ των ανδρών με τη διεξαγωγή του τρίτου και τελευταίου τελικού ανάμεσα στο Δειλινό και τον Εργοτέλη, που θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή και την ομάδα που θα πάρει το “εισιτήριο” ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι δύο φιναλίστ έχουν δώσει ραντεβού στις 20:00 στο Λίντο, γνωρίζοντας ότι ο νικητής θα πανηγυρίσει στο τέλος. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ο Εργοτέλης είχε φτάσει εύκολα στη νίκη, ενώ ακριβώς αντίθετη εξέλιξη είχε η δεύτερη αναμέτρηση (το Δειλινό προηγήθηκε ακόμα και με 28 πόντους), παρότι οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν πολύ κοντά σε μια απίστευτη ανατροπή, χάνοντας τελικά στον πόντο.

Η αγωνία χτυπά... κόκκινο ενόψει της αναμέτρησης που οριστικά θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή. Το τυπικά γηπεδούχο Δειλινό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δεσποινιάδη, όμως οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

«Θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο Εργοτέλης, από την άλλη πλευρά, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν της μόνιμης απουσίας του Δόσπρα, ενώ, όπως τονίζει ο Γιάννης Βισκαδουράκης, «θεωρώ ότι έχουμε καλύτερο ρυθμό στις προπονήσεις και καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τα παιδιά κατάλαβαν τι ήταν αυτό που μας οδήγησε στην ήττα. Δουλεύουν με αφοσίωση και δείχνουν έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Θέλω να τονίσω την υπερπροσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες από το ξεκίνημα της σεζόν. Μας έχριζαν φαβορί γιατί ο Εργοτέλης έχει το όνομα και την ιστορία, όμως το φετινό ρόστερ αποτελείτο κυρίως από νεαρούς παίκτες. Μέσα από σκληρή δουλειά κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Για μένα είναι πρωταθλητές άσχετα με το αποτέλεσμα της Κυριακής, και τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο, που “αγκάλιασε” την ομάδα, και εύχομαι να έρθει και στο τελευταίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται σε νέα παιδιά και αυτό είναι το ευχάριστο. Θεωρώ ότι θα κάνουν το ίδιο και κατηγορία εάν ανέβουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News