default-image

Στον τελικό ο Εργοτέλης, νίκησε και τρίτη φορά τον Κύδωνα

Αθλητισμός
Στον τελικό ο Εργοτέλης, νίκησε και τρίτη φορά τον Κύδωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή στα πλέι οφ του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών. Νίκησε με 74-61 τον Κύδωνα στα Χανιά και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το Δειλινό.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνοντας στη μάχη των ημιτελικών απέναντι στους Χανιώτες είχαν το ντισαβαντάζ καθώς αφενός ο Κύδων είχε το πλεονέκτημα έδρας και αφετέρου προηγούνταν με 2-0 μια και τα αποτελέσματα του α’ γύρου μεταφέρονται και στην τελική φάση… Αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνουν τρεις νίκες επί του αντιπάλου τους για να περάσουν στον τελικό. Δύο εκ των οποίων θα έπρεπε να είναι στα Χανιά. Η ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη έδειξε χαρακτήρα, πήρε «καθαρές» νίκες επί του αντιπάλου της και με τη σημερινή νίκη της έκανε το 3-2 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι υπόθεση του Ηρακλείου, λοιπόν, καθώς Δειλινό και Εργοτέλης θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική στην κοινή τους έδρα το Λίντο. Και στους τελικούς μεταφέρονται τα αποτελέσματα του α’ γύρου κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες ξεκινούν ισόπαλες 1-1 και χρειάζονται δύο νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Χαλαμπαλάκης, Κώτσου.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 8-22, 17-22, 16-13.

ΚΥΔΩΝ (Γ. Ηλιάκης): Λυρώνης 2, Ρέκκας, Μαγγελάκης 1, Ζανιδάκης 19 (2), Λουκάκης 12, Δούβος 7, Χρονόπουλος, Κατσούλης, Κατσίμπας, Κουτσαντωνάκης, Βιόλας 18 (1), Χατζάκης 2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βισκαδουράκης): Ομηρόλης, Αθανασιάδης 13 (2), Μανιαδής 8 (1), Βερτούδος 20 (1), Καλογεράκης, Δαπουλάκης 5, Χασάπης 13 (1), Χριστοδούλου, Νησωτάκης, Σκανδαλάκης 6, Κομψέλης 9, Αμπαδιωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News