Γωνιωτάκης: Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και έχει ψυχολογία

Μπάσκετ
Γωνιωτάκης: Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και έχει ψυχολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δειλινό δεν μπήκε με μεγάλα λόγια φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ των ανδρών, ωστόσο έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις τις πρώτες 11 αγωνιστικές, φιγουράροντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Εργοτέλη, που ξεκίνησε ως το φαβορί για την άνοδο.

 Οι "πράσινοι" μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες επί Ηροδότου, Εργοτέλη και Κύδωνα, και δείχνουν ικανοί να διατηρήσουν την πρωτιά που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην εφημερίδα  "Νέα Κρήτη", ωστόσο, ο Γιώργος Γωνιωτάκης τόνισε ότι κάτι τέτοιο δε θα είναι εύκολο. «Στα τρία τελευταία παιχνίδια- "φωτιά" είχαμε θέσει ως στόχο δύο νίκες, ωστόσο καταφέραμε να κάνουμε το "τρία στα τρία", κάτι που μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, έχει καλή ψυχολογία και βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά. Παρ' όλα αυτά, το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης μοιάζει παντοδύναμος και ο Κύδων είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και τα δύο αυτά παιχνίδια. Επίσης πολύ δυνατή παρουσιάζεται η Πεδιάδα, ενώ εμένα μου αρέσει πολύ και ο Ηρόδοτος. Η Μεσαρά από την άλλη μπορεί να κάνει ζημιές και, όπως καταλαβαίνετε, το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα ρυθμού. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Αναφερόμενος, τέλος, στην προχθεσινή νίκη επί του Κύδωνα, ο προπονητής του Δειλινού επισήμανε: «Πήγαμε προετοιμασμένοι στα Χανιά. Παρ' όλα αυτά, για δυόμισι δεκάλεπτα κυνηγούσαμε το σκορ. Από εκεί και μετά βρήκαμε ρυθμό, περάσαμε μπροστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News