Για την 7η εντός έδρας νίκη το Ρέθυμνο κόντρα στον Ηρακλή

Μπάσκετ
Για την 7η εντός έδρας νίκη το Ρέθυμνο κόντρα στον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ώθηση στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου...

Με στόχο την 7η συνεχόμενη νίκη του στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» το Ρέθυμνο Cretan Kings φιλοξενεί σήμερα (15:30 ΕΡΤ Sports) τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου με την ώθηση του κόσμου της μπορεί να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο και αυτό θα επιδιώξει και σήμερα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, γεγονός που σημαίνει ότι όποια πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, αυτομάτως θα αποκτήσει και προβάδισμα έναντι της άλλης…

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική, ενώ σημείωσε τον τρόπο που θα έρθει η 7η συνεχόμενη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη». «Και στα δύο επόμενα παιχνίδια απαιτείται η νίκη. Σίγουρα η έδρα μας δίνει μεγάλη δύναμη. Είναι κομβικό το σημείο που έρχονται αυτά τα ματς και καλούμε τον κόσμο γιατί η παρουσία του θα είναι για μία ακόμα φορά καταλυτική.

Τώρα, φυσικά, επικεντρωνόμαστε στο ματς απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος έχει γεμάτο ρόστερ με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ο αντίπαλος μας θέλει εξίσου τη νίκη γιατί έχουμε τις ίδιες νίκες και βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση.

Έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια απέναντι στον Ηρακλή, αλλά θεωρώ πως δεν έχουν καμία σχέση με το αυριανό (σ.σ. σημερινό). Είμαστε αρκετά διαφορετική ομάδα.

Τα σημεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο είναι η καλή μας άμυνα, κρατώντας χαμηλά τους καλούς περιφερειακούς όπως τον Χάνλαν, τον Σούλερ και τον Ζάρα, αλλά και το inside game του Καββαδά. Αν αυτά μπορέσουμε να τα περιορίσουμε και είμαστε ώριμοι στις επιθετικές αποφάσεις μας εναντίον της άμυνας του Ηρακλή, θα έχουμε μεγάλη τύχη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News