Μυκωνιάτης: Υψηλό επίπεδο δυσκολίας στο ματς με το Περιστέρι

Μπάσκετ
Μυκωνιάτης: Υψηλό επίπεδο δυσκολίας στο ματς με το Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου μιλάει για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση…

Το Ρέθυμνο Cretan Kings δοκιμάζεται αύριο στην έδρα του Περιστερίου Winmasters, στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του β’ γύρου της ΕΚΟ Basket League. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 15.45, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports και διαδικτυακά από το ERT Play 4.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα, δίνοντας το σύνθημα για τη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, τονίζοντας πως οι παίκτες θα πρέπει να είναι συνεπείς στο αμυντικό τους κομμάτι. «Παίζουμε με μία ομάδα του Basketball Champions League. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα σε όλες τις γραμμές της και σκληρή αμυντικά. Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στο υψηλό επίπεδο δυσκολίας του αγώνα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό μας κομμάτι, γιατί είναι μία ομάδα που διακρίνεται για την ποιότητα της και για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι πρέπει να διατηρήσουμε το αμυντικό προφίλ, που μας χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά.

Δουλεύουμε πάνω στις εμφανίσεις μας στα εκτός έδρας ματς. Να διορθώσουμε πράγματα που μας κοστίζουν μακριά από το Ρέθυμνο και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε πιο καλοί, συγκριτικά με τα εκτός έδρας παιχνίδια του α’ γύρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News