Δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή το Ρέθυμνο κόντρα στο ΟΑΚΑ

Μπάσκετ
Δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή το Ρέθυμνο κόντρα στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευκαιρία για αποφόρτιση για τους παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την Κυριακή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 17.00, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmotesport4.

Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, αναφερόμενος στο επικείμενο ματς, τόνισε πως αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποφόρτιση και αξιολόγηση των ατομικών κινήτρων απέναντι σε κορυφαίους παίκτες. «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας προσφέρει δυο μοναδικές ευκαιρίες. Από τη μία να αποφορτιστούμε ψυχολογικά σε ένα ματς χωρίς πίεση και από την άλλη να αξιολογήσουμε ατομικά τις φιλοδοξίες και τα κίνητρα των παικτών μας, παίζοντας αντιμέτωποι με αθλητές της ευρωπαϊκής ελίτ. Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε που τοποθετεί τον εαυτό του ο καθένας από εμάς και που θέλει να φτάσει. Δε θα υπάρξουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες φέτος».

Παράλληλα, για την προσθήκη του Τζος Κάρτερ, σημείωσε: «Ο Τζος ήρθε για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε να σταθεροποιήσουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά και να περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού τις διακυμάνσεις στη συνολική μας απόδοση. Ενισχύει τον δείκτη της μπασκετικής ευφυΐας της ομάδας και την αποτελεσματικότητα στην τελική απόφαση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News