Σε νέα αλλαγή ξένου προχωράει το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Σε νέα αλλαγή ξένου προχωράει το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αναμονή βρίσκεται ο Τζος Κάρτερ, υποψήφιος για αποχώρηση ο Μάρεϊ…

Με διαφορετική σύνθεση θα παραταχθεί το Ρέθυμνο Cretan Kings στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (22/12, 17:00) για τη 12η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση για ακόμη μία αλλαγή ξένου από τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας έχει καταλήξει ποιος θα είναι ο νέος της δωδεκάδας (Τζος Κάρτερ), μένει όμως να αποφασίσει ποιος θα αποχωρήσει. Αν κι υπάρχει ξεκάθαρο... φαβορί -κι είναι ο Λαμόντ Μάρεϊ. Ο πρώτος βρίσκεται στο νησί εδώ και μερικές ημέρες, έχοντας συμφωνήσει σε όλα για το νέο του συμβόλαιο, αναμένει όμως τις αποφάσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για 33χρονο φόργουορντ (με ύψος 2μ01) που πέρσι αγωνίστηκε στη Μακάμπι Ασντόντ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης (2012-'13), Σιένα (2013-'14) και Καρσίγιακα (2015-'16).

Όσο για τον αποχωρήσαντα; Ο Λαμόντ Μάρεϊ ήταν δεδομένο πως θα αποχωρήσει, δεδομένου ότι δεν είχε ικανοποιήσει έως τώρα. Οι 31 πόντοι που είχε όμως στη νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας περιέπλεξαν κάπως την κατάσταση. Από τα 13/31 δίποντα και τα 3/20 τρίποντα σε επτά αγώνες, είχε 8/14 δίποντα και 5/9 τρίποντα στο παιχνίδι του Σαββάτου

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναμένεται να πάρει άμεσα (ενδεχομένως κι εντός της ημέρας) τις οριστικές του αποφάσεις, προκειμένου το Ρέθυμνο Cretan Kings να συνεχίσει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News