Επιτακτική η ανάγκη για νίκη για το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Επιτακτική η ανάγκη για νίκη για το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Μέσα στο “σπίτι” μας έχουμε άλλη εικόνα…”, τονίζει ο Σταύρος Μυκωνιάτης…

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα ψάξει την 4η σερί νίκη του στο «Μελίνα Μερκούρη», φιλοξενώντας αύριο τον Ιωνικό Νικαίας Affidea, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της EKO Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports και διαδικτυακά από το ERT Play4.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, τόνισε πως η νίκη είναι επιτακτική, αναφέροντας στις δηλώσεις του: «Η ανάγκη για τη νίκη είναι επιτακτική. Μέσα στο “σπίτι” μας έχουμε άλλη εικόνα και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις εδώ μέσα. Η ανάγκη για τους βαθμούς μας κάνει στο να βγούμε πολύ συγκεντρωμένοι σχετικά με αυτά που έχουμε σχεδιάσει, στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες όπως ο Μαυροκεφαλίδης, ο Μπαρτ, ο Τζόουνς, ο Σάφτενααρ και άλλα παιδιά που ξέρουν το πρωτάθλημα και οι παραστάσεις τους είναι πολύ πλούσιες. Εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην έδρα μας, να βγάλουμε το καλό αμυντικό μας πρόσωπο και να τους κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ. Παράλληλα, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τις επιθετικές ικανότητες μας στο άλλο μισό του γηπέδου. Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έρθει έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει και θα πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε τόσο ανάγκη».

Κοινωνική δράση…

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φιλανθρωπική δράση της ομάδας μας, προσκαλώντας τον κόσμο να προσφέρει ό,τι μπορεί στους συνανθρώπους μας. «Επίσης, θα ήθελα να τονίσω τη σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι καλούνται να φέρουν από μία σακούλα τρόφιμα, αντί αγοράς εισιτηρίου, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια της πόλης μας. Για αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να προσφέρει όσο μπορεί σε αυτήν την προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News