Ρέθυμνο Cretan Kings: Με σύμμαχο την καλή ψυχολογία στη Λάρισα

Μπάσκετ
Ρέθυμνο Cretan Kings: Με σύμμαχο την καλή ψυχολογία στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας ...", τονίζει ο Δημήτρης Μητρόπουλος...

Tην πρώτη εκτός έδρας νίκη θα διεκδικήσει σήμερα (15:45) το Ρέθυμνο Cretan Kings που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λάρισα. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου έχει καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία νίκη επί του Άρη και θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα της δώσει άλλη ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για την σημερινή αποστολή, τονίζοντας το «κλειδί» που θα δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. «Πηγαίνουμε σε παιχνίδι εκτός έδρας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, με σύμμαχο την πολύ καλή ψυχολογία από την τελευταία νίκη. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας και να κάνουμε μία δεύτερη σερί νίκη, το οποίο δεν το έχουμε πετύχει ακόμα στο πρωτάθλημα.

Το “κλειδί” του αγώνα κόντρα στη Λάρισα, η οποία έχει έμπειρα παιδιά, είναι ο έλεγχος του ρυθμού, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και αμυντικά να είμαστε σταθεροί, ειδικά στην πικ εν ρολ άμυνα.

Για να καταφέρουμε να φέρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη θα πρέπει να διορθώσουμε το επίπεδο της συγκέντρωσης και να μην επηρεαστούμε από εξωτερικούς παράγοντες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Basket League: Σήμερα: (15:30) ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, Κολοσσός- Ηρακλής , (15:45) Λάρισα- Ρέθυμνο, Ιωνικός Ν.- Περιστέρι, (17:45) Προμηθέας- Λαύριο. Αύριο: (17:00) Άρης- Πανιώνιος. Δευτέρα: (19:00) Παναθηναϊκός-Ήφαιστος.

Η βαθμολογία: 1. Παναθηναϊκός 18, 2. Περιστέρι 16, 3. Προμηθέας 15, 4. Λαύριο 14, 5.Ήφαιστος 14, 6. ΑΕΚ 14, 7. Ιωνικός Ν. 14, 8. Κολοσσός 13, 9. Ηρακλής 13, Πανιώνιος 12, 11. ΠΑΟΚ 12, 12. Ρέθυμνο 12, 13. Λάρισα 11, 14. Άρης 11.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News