Ζιάγκος: Έχει διπλή αξία η νίκη επί της ΑΕΚ

Μπάσκετ
Ζιάγκος: Έχει διπλή αξία η νίκη επί της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του…

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη» εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Συγκλονιστική η προσπάθεια τους. Είναι λίγο κλισέ αυτό που θα πω αλλά νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση δικαιούνται στον απόλυτο βαθμό να πούμε ότι έκαναν κατάθεση ψυχής. Προσωπικά νομίζω ότι αποκτά διπλή αξία η νίκη των παιδιών γιατί κουβαλούσαν στην πλάτη τους ένα αρνητικό ψυχολογικό φορτίο με τις 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα διαχειρίστηκε αυτό το φορτίο δείχνει ένα μέταλλο που φαίνεται ότι το Ρέθυμνο το αποκτά και είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του “μαραθωνίου”.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή που περνάει, αλλά είναι τέτοια η τεχνογνωσία της ομάδας και το μέγεθος της που πολύ σύντομα θα το ξεπεράσει.

Πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να κάτσει η σκόνη του ενθουσιασμού. Γιατί είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια, η  νίκη αυτή θα είναι σα να μην έγινε ποτέ».

Παπαθεοδώρου: Ηττηθήκαμε κατά κράτος

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings για τη δίκαιη νίκη του. Επικράτησε από το πρώτο λεπτό. Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ηττηθήκαμε κατά κράτος και ατομικά και σαν ομάδα. Γι αυτό το λόγο χάσαμε. Έχουμε κάνει ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες μας, ο καθένας από την δική του πλευρά».

Παράλληλα, σε ερώτηση για τις απουσίες είπε: «Κάθε απουσία είναι σημαντική. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν λείπουν δύο παίκτες, οι υπόλοιποι δεν πρέπει να παλεύουν. Σήμερα (σ.σ.χθες) ηττηθήκαμε άπειρες φορές στο ένας εναντίον ενός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News