Φράνκαμπ: Έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό με την ΑΕΚ

Μπάσκετ
Φράνκαμπ: Έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παίκτης του Ρεθύμνου μιλάει για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ…

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα υποδεχθεί την Κυριακή (16.15) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας τη φετινή σεζόν, ο Κόνερ Φράνκαμπ μίλησε για τη διαχείριση της ήττας από τον Πανιώνιο και την προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού, τονίζοντας: «Έχουμε μία πολύ καλή εβδομάδα προετοιμασίας μέχρι στιγμής. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν πως δεν έπρεπε να χάσουμε από τον Πανιώνιο και έχουμε επικεντρωθεί στο πως θα καταφέρουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να ανακάμψουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε και να το αφήσουμε στο παρελθόν. Έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ο ένας αγώνας διαδέχεται τον άλλο γρήγορα οπότε δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε και αυτό κάνουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να βγάλουμε ένταση και να ξεκινήσουμε δυναμικά το ματς και φυσικά να εκτελέσουμε άριστα το πλάνο του προπονητή μας. Αν πράξουμε τα παραπάνω θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό».

Σχετικά με τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ που του έχει δοθεί στα τελευταία παιχνίδια, σημείωσε: «Απολαμβάνω πολύ τον νέο μου ρόλο. Μου αρέσει να παίζω ως πόιντ γκαρντ και να οργανώνω το παιχνίδι. Ήταν μία πολύ καλή αλλαγή για εμένα και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News