Συμφώνησε με Σπυριδωνίδη το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Συμφώνησε με Σπυριδωνίδη το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανέρχεται στην Basket League ο Έλληνας γκαρντ...

Μετά από τέσσερις αγώνες στην Basket League, το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι η μοναδική ομάδα δίχως νίκη. Η ήττα από τον Πανιώνιο στο φινάλε (με το τρίποντο του Μουχάμαντ Πάσαλιτς) κράτησε την κρητική ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να συνεχίζει τις διορθωτικές κινήσεις ενόψει της συνέχειας.

Μετά τις δύο αλλαγές ξένων (Λαμόντ Μάρεϊ αντί Τζάρβις Γκάρετ και Μάλκολμ Λι αντί Πρινς Γουίλιαμς), ήρθε η ώρα για ενίσχυση και από Έλληνα παίκτη. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, επαναφέροντας τον 24χρονο γκαρντ στην Basket League.

Ο πρώην παίκτης του Χολαργού μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Rioja Vega της LEB Silver, έχοντας 7,3 πόντους (με 36,8% στο τρίποντο), 2 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε έξι αγώνες. Η ανάγκη για ενίσχυση στο “1” έστρεψε τον Βαγγέλη Ζιάγκο στην περίπτωσή του, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να πληρώνει μάλιστα buy out, προκειμένου να “σπάσει” το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, δεδομένου ότι οι άνθρωποί της εμφανίστηκαν αρχικά αρνητικοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Η άφιξή του στο Ρέθυμνο υπολογίζεται για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει πως το ντεμπούτο του θα γίνει - βάσει πλάνου - στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο (2/11, 15:45) για την 6η αγωνιστική της Basket League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News