Ο Λι αντί του Γουίλιαμς στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Ο Λι αντί του Γουίλιαμς στο Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αλλαγή του ρόστερ της προχωράει η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου...

Σε αλλαγή στο ρόστερ της προχωρά στο ξεκίνημα της Α1 μπάσκετ το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Πρινς Γουίλιαμς και στη θέση του να πάρει τον -γνώριμο από την περσινή του θητεία στον Κολοσσό- Μάλκολμ Λι.

Στην πρώτη -από τις τρεις που δικαιούται στον πρώτο γύρο- αλλαγή προχώρησε το Ρέθυμνο, το οποίο θέλησε να προβεί σε μία διορθωτική κίνηση στο ρόστερ του μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της Basket League.

Aπό κει και πέρα και σε ότι αφορά την 2η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχουμε δύο αλλαγές σε Ρέθυμνο και Ρόδο…

Συγκεκριμένα, Ρέθυμνο και Ηρακλής συμφώνησαν, για συγκοινωνιακούς λόγους, να αναμετρηθούν μία μέρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό και έτσι το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη 15/10 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου "Μελίνα Μερκούρη" στις 16:30.

Παράλληλα το Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, θα γίνει τη Δευτέρα 14/10 (στις 17:00) και όχι την Τετάρτη 16/10 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν λίγες ημέρες νωρίτερα (Σάββατο 12/10) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο, συνεπώς προτιμήθηκε και αποφασίστηκε από κοινού να γίνει νωρίτερα το παιχνίδι για να αποφευχθεί νέο ταξίδι των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά το-διαφοροποιημένο- πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Δευτέρα 14/10

17:00 Κολοσσός Ρόδου Λαύριο

Τρίτη 15/10

16:30 Ρέθυμνο - Ηρακλής

18:00 Δάφνη Δαφνίου - Λάρισα

Τετάρτη 16/10

17:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων - Πανιώνιος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News