Μονόδρομος σήμερα η νίκη για το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Μονόδρομος σήμερα η νίκη για το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδέχεται τον Κολοσσό και θέλει να δώσει νόημα στη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Κύμη για να ενισχύσει τις ελπίδες παραμονής του…

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει μόνο νίκη στο σημερινό (15.30) παιχνίδι με τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League, στο «Μελίνα Μερκούρη». για να έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή.

«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη της νίκης επί της Κύμης θα αποκτήσουν νόημα και ουσία μόνο με νίκη σε αυτό το ματς. Στο αγωνιστικό σκέλος παίζουμε με μία ομάδα που τρέχει πολύ και σουτάρει ανεξέλεγκτα και σημαδεύει σε συνθήκες απομόνωσης τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι», τονίζει ο Βαγγέλης Ζιάγκος και συνεχίζει.

«Για μας το ζητούμενο είναι σαφές. Να ελέγξουμε τις προκλήσεις του αγώνα και να μείνουμε συναισθηματικά και πνευματικά συμπαγείς στην κρισιμότητα του ματς».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας: «Νιώθουμε ότι κάνουμε κάθε φορά το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος στηρίζει σταθερά τη φετινή πολύ δύσκολη προσπάθεια. Δεν τον έχουμε ανταμείψει αναλογικά με τη συνεισφορά του και τις προσδοκίες του. Ανανεώσαμε τις ελπίδες του με την προηγούμενη νίκη και ζητάμε να παραμείνει δίπλα μας και να συνεχίσει να μας στηρίζει μέχρι τέλους».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

15.45: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

18.00: Περιστέρι-Ολυμπιακός

15.45: Ρέθυμνο-Κολοσσός

19.30: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

15.45: Προμηθέας Πάτρας-Λαύριο

15.45: Χολαργός-Άρης

15.00: Κύμη-Ήφαιστος

Η βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 43

2. ΑΕΚ 39

3. ΠΑΟΚ 36

-Προμηθέας 36

-Περιστέρι 36

6. Ήφαιστος 34

7. Ολυμπιακός 32*

- Χολαργός 32

9. Άρης 29

- Πανιώνιος 29

11. Λαύριο 28

12. Κύμη 27

13. Ρέθυμνο Cretan Kings 26

14. Κολοσσός 24*

* Ολυμπιακός και Κολοσσός Ρόδου έχουν παιχνίδι λιγότερο. Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί 8 βαθμοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News