Zιάγκος: Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα διαμετρικά αντίθετα

Μπάσκετ
Zιάγκος: Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα διαμετρικά αντίθετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κολοσσό μίλησε ο τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την καλή εμφάνιση και νίκη και συγχαρητήρια προσωπικά στον κόουτς Φλεβαράκη, για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας του. Η ομάδα μας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, διαμετρικά αντίθετα σε θέματα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και ανέβασε την επιθετικότητά της στην άμυνα και τη συγκέντρωσή της στο πλάνο και στα κομμάτια που θέλαμε να χτυπήσουμε την επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο, το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η χαώδης διαφορά στις δύο ομάδες σε θέματα ενθουσιασμού, διάθεσης, αποφασιστικότητας και ενέργειας. Αυτό αποτυπώθηκε στους 20 πόντους που έδωσε η ομάδα στον αιφνιδιασμό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς Φλεβαράκη», ανέφερε ο προπονητής του Ρεθύμνου και συνέχισε αναφορικά με το που θα κριθεί η παραμονή: «Δύο στοιχεία θα παίξουν ρόλο το ένα είναι το αγωνιστικό και το άλλο το εξωαγωνιστικό σκέλος. Το εξωαγωνιστικό έχει να κάνει με τη συνέπεια, την σταθερότητα και την υγεία στο διοικητικό περιβάλλον. Στο αγωνιστικό, οι ομάδες που θα δείξουν συνέπεια στις αρχές της αποφασιστικότητας, της διάθεσης και της ενέργειας μέχρι το τέλος, θα μείνουν στην κατηγορία».

Φλεβαράκης: Εξαιρετικής σημασίας νίκη...

Από την άλλη ο προπονητής του Κολοσσού Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στην εξαιρετικής σημασίας νίκη για την ομάδα του: «Νομίζω ότι σήμερα η ομάδα πέτυχε μία εξαιρετικής σημασίας νίκη. Σαν αποτέλεσμα απέναντι σε έναν βασικό ανταγωνιστική, αλλά και σαν εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί βλέπω μία συνεχή βελτίωση στα παιδιά και αυτό με ικανοποιεί. Κάθε παιχνίδι είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν εξαιρετική και στις δύο πλευρές. Υπήρχε πάθος, ενέργεια και αποφασιστικότητα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτά. Η ομάδα έδειξε συγκέντρωση στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, φυσικά θα αντιδρούσε το Ρέθυμνο, που είναι μία καλή ομάδα. Σαν αρνητικό, θα πω αυτό που είχα πει και κόντρα στον Ολυμπιακό, ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο ήμασταν υπέρ του δέοντος κουρασμένοι. Θέλω η ομάδα να παίζει με περισσότερη ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Αλλά, είναι κάτι που θα βελτιωθεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω που άκουσε την πρόσκλησή μας. Το γεγονός ότι τους είδα πολύ ευχαριστημένους, αυτό είναι εξίσου σημαντικό με τη νίκη. Συνεχίζουμε, καλές γιορτές να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο και με υγεία».

Σε ερώτηση για το πόσες νίκες θα ήθελε στο τέλος του πρώτου γύρου: «Από εμένα δεν θα ακούσετε κανένα νούμερο, γιατί πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Η ομάδα βελτιώνεται και τα παιδιά πιστεύουν περισσότερο σε αυτό που μπορούν να κάνουν μαζί. Βελτιώνουμε και τη νοοτροπία μας καθημερινά, εκτός από τη χημεία. Οπότε κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και που μπορούμε να κάνουμε νίκες. Τα παιδιά πιστεύουν, παλεύουν και αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Για τον κόσμο: «Ήταν καταπληκτικοί. Ο κόσμος πηγαίνει εκεί που έχει κάτι ωραίο να δει. Δηλαδή, θέλουμε να ζητάμε τον κόσμο και ήρθε σήμερα και βοήθησε. Μετά το σημερινό ελπίζω να είναι λίγο καλύτερη η εικόνα του, για να έρθει την επόμενη φορά, όχι μόνο να βοηθήσει, αλλά να δει κάτι ωραίο από την ομάδα του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News