Ζιάγκoς: Παιχνίδι ειδικών συνθηκών αυτό με τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Ζιάγκoς: Παιχνίδι ειδικών συνθηκών αυτό με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Ρεθύμνου και ο Δημήτρης Κουρέπης μιλάνε για το παιχνίδι της Κυριακής …

Το Ρέθυμνο Cretan Kings επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της A1 Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 στο ΣΕΦ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport4.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την εξαιρετικά δύσκολη «έξοδο», τονίζοντας πως θα στηριχθεί στη σοβαρότητα και τη μαχητικότητα των παικτών του. «Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει δύο κυρίαρχα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι το παιχνίδι υψηλών ταχυτήτων και το πολύ καλό διάβασμα στο μισό γήπεδο που του δίνει τη δυνατότητα να τιμωρεί κάθε αμυντικό λάθος.

Από την πλευρά μας έχουμε δύο αδιαπραγμάτευτα στοιχεία στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Αυτά είναι η σοβαρότητα και η μαχητικότητα μας. Σε αυτά θα στηριχθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο 20χρονος σέντερ Δημήτρης Κουρέπης, ο οποίος σημείωσε: «Την προηγούμενη εβδομάδα δε μείναμε χωρίς παιχνίδι. Παίξαμε ένα φιλικό στο Ψυχικό για να δούμε που βρισκόμαστε και να μη μείνουμε πίσω λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Τώρα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός. Από την πλευρά μας έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα και το σίγουρο είναι πως δε θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Για κάθε αθλητή είναι τρομερή εμπειρία να παίζεις απέναντι σε τέτοιους παίκτες και είναι μεγάλη πρόκληση για τον καθένα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News