default-image

Μυκονιάτης: Πήραν γεύση από την ελληνική πραγματικότητα οι ξένοι  

Αθλητισμός
Μυκονιάτης: Πήραν γεύση από την ελληνική πραγματικότητα οι ξένοι  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διδακτικά ήταν τα δύο φιλικά που έδωσε στη Θεσσαλονίκη το Ρέθυμνο Cretan Kings σύμφωνα με τον Σταύρο Μυκονιάτη.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας επισήμανε ότι τα παιχνίδια κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Κολοσσό Ρόδου έδωσαν τη δυνατότητα στους ξένους παίκτες να πάρουν μία γεύση από την ελληνική πραγματικότητα, ενώ τόνισε ότι στόχος πλέον είναι η βελτίωση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου είπε αρχικά για τα παιχνίδια στα «Μαυροσκούφεια»:  «Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να δουν και να συνειδητοποιήσουν οι ξένοι παίκτες μας τι θα αντιμετωπίσουμε τη φετινή σεζόν, καθώς κανένα από τα παιδιά δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε καλά και κακά διαστήματα, τα οποία θα τα δούμε και θα τα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να δείξουμε περισσότερη βελτίωση σε κάποιους τομείς».

Το Ρέθυμνο προπονήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Κερατέας και με αφορμή τη φιλοξενία της αθηναϊκής ομάδας ο κ. Μυκονιάτης εκπροσωπώντας την ομάδα θέλησε να τονίσει; «Ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, καθώς μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν στο γήπεδο τους σήμερα για τις ανάγκες της προπόνησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News