Παρουσιάζεται στο κοινό του την Κυριακή το Ρέθυμνο Cretan Kings    

Αθλητισμός
Παρουσιάζεται στο κοινό του την Κυριακή το Ρέθυμνο Cretan Kings    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ξεχωριστή βραδιά ετοιμάζει την προσεχή Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το Ρέθυμνο Cretan Kings για το φίλαθλο κοινό του.

Ο κόσμος που θα βρεθεί στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» στις 20:00 θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα μέλη της ρεθυμνιώτικης ομάδας, ενώ θα μπορέσει να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωστή Ζομπανάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η καινούρια αγωνιστική σεζόν 2018/19 βρίσκεται προ των πυλών, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να ετοιμάζεται με νέα όνειρα και φιλοδοξίες για να προσθέσει περισσότερες επιτυχίες στην πλούσια ιστορία του.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά και να συζητήσουν με τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Κωστή Ζομπανάκη για τους στόχους της καινούριας σεζόν. Στις 20.00 το βράδυ οι 16 καλαθοσφαιριστές μας Ανδρέας Χριστοδούλου, Τζαμπρίλ Ντουράμ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Κάρλτον Γκάιτον, Χριστόφορος Ραζής, Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Τράβις Ντάνιελς, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Έντουαρντ Ντάνιελ, Δημήτρης Κουρέπης, Κιθ Κλάντον, Κώστας Οικονομόπουλος, Νίκος Ζαμπετάκης, Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης θα φορέσουν… την καλή τους εμφάνιση (nickan) και θα παρουσιαστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ το «παρών» και διαφορετική νότα θα δώσουν η αγαπημένη μασκότ της ομάδας μας Κερατούκλης και οι τσιρλίντερς Dolphin Breaths».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News