Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα στο Ρέθυμνο, τι λένε οι παίκτες

Μπάσκετ
Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα στο Ρέθυμνο, τι λένε οι παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο θα ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδας προετοιμασίας για το Ρέθυμνο Cretan Kings, περιλαμβάνοντας μονή προπόνηση, ενώ την Κυριακή παίκτες και προπονητές θα απολαύσουν το πρώτο τους ρεπό.

Από την πλευρά των καλαθοσφαιριστών μας μίλησαν για τη νέα χρονιά ο «παλιός» Τράβις Ντάνιελς και δύο ακόμη καινούριοι, οι Αλέξανδρος Σιγκούνας και Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος, οι οποίοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν.

ΤΡΑΒΙΣ ΝΤΑΝΙΕΛΣ: «ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ»

Ο Τράβις Ντάνιελς θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για 2η συνεχόμενη σεζόν, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος, έχοντας σαν στόχο τη βελτίωση του σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ρέθυμνο Cretan Kings για 2η συνεχόμενη σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει από τους συμπαίκτες μου, μπορώ να πω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, καθώς ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το πάθος τους σε κάθε προπόνηση.

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βελτιώσω κάθε στατιστική κατηγορία μου σε σχέση με την περσινή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ: «ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ»

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε ως πρόκληση το νέο σταθμό της καριέρας του, ενώ σημείωσε πως θα βοηθήσει στο κομμάτι της εμπειρίας. «Το Ρέθυμνο είναι μία πρόκληση για μένα. Γι’ αυτό και δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόουτς και την διοίκηση που μου εμπιστεύονται μία θέση στο ρόστερ. Άρα εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα παραπάνω από το να δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Είμαι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο κομμάτι της εμπειρίας. Και όσο αφορά τους Αμερικάνους για να μπουν στο κλίμα του ελληνικού μπάσκετ και όσο αφορά τα νεαρά παιδιά, καθώς είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις νέους αθλητές με φιλοδοξίες, κίνητρο και να είναι σε θέση να σου δώσουν ενέργεια. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη λειτουργία μιας ομάδας.

Προσωπικά και μπασκετικά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο. Εδώ και αρκετά χρόνια στην Basket League δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και νομίζω τέτοιες ομάδες σπανίζουν και είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πραγματικά πιστέψτε με, είναι τιμή μου και δεν έχω παρά να τους ανταμείψω για την επιλογή τους».

Σχετικά με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που αναμένεται τη φετινή χρονιά στην Basket League τόνισε: «Συμφωνώ απόλυτα. Μας περιμένει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τις δύο ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Κάθε αγωνιστική θα είναι τελικός. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ καλό να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο. Δεν μου άρεσε να βλέπω ομάδες στην Basket League να χάνουν με 30 και 40 πόντους. Πραγματικά χαίρομαι που το ερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό.

Απαιτείται συνεχή εγρήγορση. Δεν σταματάει η δουλειά στο γήπεδο και αν δουλεύεις σωστά και έχεις πίστη στην ομάδα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στο τέλος θα δικαιωθείς».

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

Πανέτοιμος για το βήμα παραπάνω και τη συμμετοχή του στην Basket League δήλωσε ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος, τονίζοντας: «Το Ρέθυμνο και η Basket League είναι μία πρόκληση για μένα. Έκανα μία καλή χρονιά στην Α2 και θεωρώ πως είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Βέβαια, πρόκειται για μία διαφορετική κατηγορία, με περισσότερη δύναμη και διαφορετικές ταχύτητες, αλλά νοιώθω πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News