ΑΓΟΡ

Αισιοδοξία για το Ρέθυμνο ενόψει της νέας σεζόν και άφιξη Ντάνιελς

Πολύ δουλειά για τους Ρεθυμνιώτες σε καθημερινό επίπεδο

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και τους περιμένει σκληρή δουλειά σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα, αφίχθη και ο Τράβις Ντάνιελς που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ η αισιοδοξία είναι διάχυτη στη ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μητρόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν. Καινούργια παιδιά, καινούργια πόστα για όλους μας. Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά την περίοδο της προετοιμασίας για να ρολάρει η ομάδα πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Όλα τα παιδιά έχουν έρθει με όρεξη και είναι πρόκληση να βρίσκονται σε μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο. Πιστεύω πως γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα και θα μπούμε στον σωστό ρυθμό. Για όλους μας είναι πρόσκληση και πρόκληση. Όπως για τα παιδιά, έτσι και για μας είναι μια καινούργια δουλειά, με νέα καθήκοντα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Το Ρέθυμνο είναι μία παραδοσιακή ομάδα της Basket League και θεωρώ πως θα τη διατηρήσουμε εκεί που πρέπει».

Ο Χριστόφος Ραζής που επέστρεψε στο Ρέθυμνο πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ρέθυμνο. Έχω αφήσει πολλούς φίλους εδώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για αυτήν τη χρονιά. Για αυτό λοιπόν χρειάζεται πολλή δουλειά, τα κεφάλια κάτω και σιγά – σιγά να φτιάξουμε ένα συμπαγές σύνολο που θα παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Νέο πρόσωπο και ο Κάρλτον Γκάιτον, ο οποίος υπογράμμισε: «Σαφέστατα το Ρέθυμνο Cretan Kings και η Basket League αποτελούν μία νέα πρόκληση για μένα. Γνωρίζω πως το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ. Βέβαια δεν είναι όλοι άγνωστοι για μένα, καθώς ήμουν συμπαίκτης με τον Χριστόφορο (Ραζή) στη Γερμανία. Με τους υπόλοιπους θα προσπαθήσω να γνωριστώ όσο γρηγορότερα γίνεται και να βρεθούμε και μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Τζαμπρίλ Ντουράμ πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό με πολλές καλές ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι εμείς θα φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, καθώς οι περισσότεροι προερχόμαστε από καλά κολέγια και όλοι έχουμε εμπειρία. Επίσης και οι Έλληνες από ότι έχω πληροφορηθεί έχουν πολύ ταλέντο και θεωρώ πως θα βρούμε γρήγορα την απαραίτητη χημεία. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα όποιον αντίπαλο και αν έχει απέναντι της. Από την πλευρά μου, μου αρέσει να πασάρω και προσωπικός στόχος είναι να δημιουργώ και να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι».

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρέπης σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πρώτη φορά στην Basket League και χαίρομαι που το Ρέθυμνο με εμπιστεύθηκε. Είμαι έτοιμος να δουλέψω, να βάλω τα δυνατά μου, να δώσω το 100% για την ομάδα για να πετύχει όλους τους στόχους της και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι στο φινάλε».

Σχόλια