default-image

Δυσκολεύεται να βρει τους τελευταίους δύο Έλληνες το Ρέθυμνο Cretan Kings

Αθλητισμός
Δυσκολεύεται να βρει τους τελευταίους δύο Έλληνες το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο εκκρεμότητες έχουν μείνει ακόμα για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όμως αυτές είναι και οι πιο δύσκολες.

Οι θέσεις των ξένων έχουν κλείσει και απομένει η απόκτηση δύο Ελλήνων που θα αγωνίζονται στις θέσεις "4" και "5". Οι Έλληνες πάουερ φόργουορντ και σέντερ είναι πλέον δυσεύρετοι και αυτό κάνει το έργο του Σταύρου Μυκονιάτη και των συνεργατών του εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά για τη θέση "4" αναζητείται ένας ποιοτικός παίκτης, καθώς θα έχει σημαντικό ρόλο τη νέα σεζόν. Ακούστηκαν τα ονόματα των Περπέρογλου και Βεζένκοφ, όμως και οι δύο έχουν πολύ υψηλό κασέ για τα δεδομένα του Ρεθύμνου κι έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται σε πιο εφικτούς στόχους. Στη θέση "5" αναζητείται ένας μικρός σε ηλικία και ταλαντούχος αθλητής, υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι, γίνονται κάποιες συζητήσεις, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την περυσινή ομάδα έχουν παραμείνει οι Τράβις Ντάνιελς και Ανδρέας Χριστοδούλου, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Τζαμπρίλ Ντουράμ (γκαρντ), Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις (φόργουορντ), Κάρλτον Γκάιτον (γκαρντ), Ακόλντα Μανιάνγκ (σέντερ), Χριστόφορος Ραζής (γκαρντ), Φίλιππος Καλογιαννίδης (γκαρντ), Τζόρνταν Ουάσινγκτον (φόργουορντ) και Κώστας Οικονομόπουλος (γκαρντ).

Την ίδια ώρα στην ομάδα του Ρεθύμνου θα υπάρχουν και διοικητικές αλλαγές, καθώς ο νυν πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης δε θα συνεχίσει στο πόστο του. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι δε θα μπορέσει να παραμείνει στην προεδρία. Όπως δήλωσε, θα παραμείνει «στρατιώτης» της ομάδας, όμως δεν μπορεί να διαθέσει το χρόνο που χρειάζεται για την προεδρία. Στην ετήσια ανοικτή γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου (δεν έχει οριστεί ακόμα ακριβή ημερομηνία), θα συζητηθεί και το θέμα του προέδρου, ενώ πιθανότατα θα συγκροτηθεί νέο Σώμα. Δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Κωστής Ζομπανάκης την προεδρία, όμως δε θεωρείται δεδομένο, καθώς και ο μεγαλομέτοχος των "κεραμιδί" έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στη γενική συνέλευση θα συζητηθούν όλα τα θέματα του συλλόγου, ενώ θα παρουσιαστεί το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν και θα οργανωθούν οι κοινωνικές δράσεις που θα αναλάβει το Ρέθυμνο Cretan Kings τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News