Χτίζεται το νέο ρόστερ του Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Χτίζεται το νέο ρόστερ του Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει σιγά-σιγά το ρόστερ του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στη Basket League. Μετά τον Τζαμπρίλ Ντουράμ, η κρητική ομάδα ανακοίνωσε χθες και τον Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από την Αμερικάνικη αγορά, ενώ τελειωμένη θεωρείται και η επιστροφή του Χριστόφορου Ραζή, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε στο εξωτερικό την περυσινή σεζόν και επέστρεψε στο Ρέθυμνο για να έχει αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα. Όσον αφορά στον Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις, υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Ανακοινώνει και Γκάιτον

Να υπενθυμίσουμε ότι από την περυσινή σεζόν θα παραμείνει ο Ανδρέας Χριστοδούλου, αλλά και ο Τράβις Ντάνιελς που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ενώ παρελθόν αποτελούν όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και οι νεαροί της ομάδας, όπως ο Ηλίας Θεοδωρίδης και ο Άγγελος Δραγάτης. Το μεγαλύτερο… πλήγμα για την κρητική ομάδα ήταν η απόφαση του Χάρη Γιαννόπουλου να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να βρεθούν παίκτες από την ελληνική αγορά που θα καλύψουν το κενό που αφήνει πίσω.

Ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους των «κεραμιδί» και ο σχεδιασμός προχωρά χωρίς προβλήματα.

«Τελειωμένη» πρέπει να θεωρείται η απόκτηση και του 28χρονου γκαρντ Κάρτον Γκάιτον, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ιταλική UCC Piacenza, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γερμανία. Στην Αμερική αποφοίτησε από το κολέγιο Kent St το 2012 και τον ακολουθούν πολύ καλά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ρέθυμνο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Αμερικανοσουδανού σέντερ (ύψους 2.15μ.), Ακόλντα Μανιάνγκ.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης συνεχίζει το σκάουτινγκ και το σχεδιασμό έχοντας τη στήριξη της διοίκησης. Είναι κάτι που έκανε, ούτως ή άλλως τα προηγούμενα χρόνια ως συνεργάτης των πρώτων προπονητών. Η φιλοσοφία δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς και φέτος θα δημιουργηθεί ένα ρόστερ που θα στηρίζεται στην αθλητικότητα και την ταχύτητα των παικτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News