Εγκαινιάζει δύο νέα ανοικτά γήπεδα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Εγκαινιάζει δύο νέα ανοικτά γήπεδα το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα για το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς την προσεχή Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 19:00, θα εγκαινιάσει τα δύο πλήρως ανακαινισμένα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, στους 4 Μάρτυρες.

Το 2014 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες ανακαινίσεις σε 4 ανοικτά γήπεδα του Ρεθύμνου (1ο, 5ο, 9ο και 15ο Δημοτικό Σχολείο) με δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”. Οι κατασκευές όμως δε σταμάτησαν εκεί. Οι εργασίες στην περιοχή των Τεσσάρων Μαρτύρων ξεκίνησαν τέλη Φεβρουαρίου και μέσα σε τρεις μήνες πήρε σάρκα και οστά ένα μπασκετικό “στολίδι” στην... καρδιά του Ρεθύμνου.

Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και διαθέτουν αποδυτήρια, τουαλέτες και φωτισμό, ψηφιακά χρονόμετρα και πίνακα του σκορ. Στα δύο ανοικτά γήπεδα θα φιλοξενούνται καθημερινά μικροί και μεγάλοι πολίτες, λάτρεις του μπάσκετ, αλλά και τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC.

Το έργο πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, του Δήμου Ρεθύμνου και του Ρέθυμνο BC, ενώ αποτελεί πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings και εντάσσεται στο κοινωνικό πρόγραμμα “Cretan Kings Assist”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News