Χριστοδούλου: «Να αποχαιρετήσουμε τη φετινή σεζόν με ψηλά το κεφάλι»  

Αθλητισμός
Χριστοδούλου: «Να αποχαιρετήσουμε τη φετινή σεζόν με ψηλά το κεφάλι»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο υποδέχεται αύριο στις 17:00 τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Ο στόχος των play offs χάθηκε για την κρητική ομάδα, όμως απομένει ένα ακόμη παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η χρονιά και επιθυμία όλων είναι η νίκη.

Αυτό επισήμανε ο Ανδρέας Χριστοδούλου μέσα από το blog που διατηρεί στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Κύπριος φόργουορντ τόνισε ότι επιθυμία όλων στην ομάδα είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Ανδρέας Χριστοδούλου:  «Αυτό είναι το 26ο και τελευταίο «χειρόγραφο» μου μιας και αύριο θα προσπαθήσουμε να γράψουμε έναν θετικό επίλογο μέσα στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την είσοδο μας στα πλέι οφ, κερδίζοντας τα Τρίκαλα.

Αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, αλλά το ματς στη Θεσσαλονίκη δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο. Άλλωστε γνωρίζαμε πως ο Άρης θα προσπαθήσει και εκείνος από τη μεριά του να κυνηγήσει έστω και την τελευταία πιθανότητα για την είσοδο του στην 8άδα, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Εμείς παρόλο που αμυντικά ήμασταν καλοί, είχαμε πρόβλημα στην επίθεση μας. Δυστυχώς μετά το πολύ καλό ξεκίνημα, όπου σημειώσαμε 19 πόντους σε 7 λεπτά, βάλαμε μόλις 33 πόντους σε 33 λεπτά στη συνέχεια. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα για το πώς χάσαμε το παιχνίδι.

Αυτή η ήττα ουσιαστικά μας χάλασε τα σχέδια για την πρόκριση στα πλέι οφ, που ήταν και ο μεγάλος στόχος μας. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τη φετινή σεζόν και τους φιλάθλους μας με ψηλά το κεφάλι. Ούτως ή άλλως σε κάθε παιχνίδι μπαίνεις για τη νίκη και αυτό θα πράξουμε και αύριο.

Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση και την παρουσία τους στο γήπεδο όλη τη χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News