default-image

Βετούλας: Να κλείσουμε με νίκη στην έδρα μας

Μπάσκετ
Βετούλας: Να κλείσουμε με νίκη στην έδρα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ρέθυμνο Cretan Kings θα πέσει την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο Βίκος Cola, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο “Μελίνα Μερκούρη” και θα ξεκινήσει στις 17.00.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει το απαραίτητο βαθμολογικό κίνητρο αλλά θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τη φετινή χρονιά, ευχαριστώντας τους φιλάθλους. «Την Κυριακή παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν.

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει αλλά η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Μάλιστα, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να κλείσουμε με νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους τη φετινή χρονιά.

Ήταν μία δύσκολη σεζόν και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος έχει το βαθμολογικό κίνητρο αφού έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News