default-image

Μονόδρομος η νίκη για το Ρέθυμνο που υποδέχεται τα Τρίκαλα

Αθλητισμός
Μονόδρομος η νίκη για το Ρέθυμνο που υποδέχεται τα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα της κρίσης έφτασε για το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο υποδέχεται σήμερα, στις 17:00, τα Τρίκαλα στο κλειστό “Μ. Μερκούρη”, με μοναδικό στόχο τη νίκη που αφενός θα το διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ και αφετέρου θα του αφαιρέσει το άγχος της εμπλοκής σε οποιαδήποτε περιπέτεια υποβιβασμού.

Με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, τον Άντονι Χίκι και τον Κερόν ΝτεΣιλντς, θα επιδιώξει να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, με σκοπό να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Πουρσανίδης Κ., Κάρδαρης, Καλογερόπουλος Φ. και κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ με τις δύο ομάδες να μετρούν σερί νικών στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση, ωστόσο, με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται στο «Nick Galis Hall», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο σ’ ένα παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου». Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους και η εξέλιξη του σημερινού αγώνα ίσως κρίνει πολλά…

* Σε όλους τους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη στη μνήμη του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σήμερα 5/5 (Όλα τα ματς σε παράλληλη μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 17:00):

Λαύριο-Γ.Λ. Φάρος

(17:00-cosmotesport4 κ.θ.) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Κολοσσός Ρόδου-Κύμη

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 46

Ολυμπιακός 42

Προμηθέας 40

ΠΑΟΚ 38

ΑΕΚ 38

Λαύριο 36

Κύμη 35

Κολοσσός 32

Ρέθυμνο 31

ΓΣΛ/Φάρος 31

Άρης 31

Πανιώνιος 30

Κόροιβος 30

Τρίκαλα 26

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News