ΑΓΟΡ

Βετούλας: «Να υπερβούμε εαυτούς απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Αρκετά ποιοτική χαρακτήρισε την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος θέλει από την ομάδα του να κάνει το κάτι παραπάνω, ώστε να έχει ελπίδες για τη νίκη.

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ με τις προσθήκες και τον τρόπο παιχνιδιού του δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτως του αποκλεισμού του από την Καρσίγιακα στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα με ποιότητα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο κομμάτι των ριμπάουντ, όπου στο πρώτο μεταξύ μας ματς μας είχε πληγώσει και να μπορέσουμε στην επίθεση να παίξουμε όπως θέλουμε χωρίς άγχος. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου. Να είμαστε καλύτεροι στα σημεία που υστερήσαμε, δηλαδή στα ριμπάουντ, στις προσωπικές μονομαχίες και να διαβάσουμε τις καταστάσεις στην επίθεση. Σίγουρα όμως η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και θα πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Βετούλας. 

Όσο για τους στόχους του Ρεθύμνου ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ο δρόμος για τα playoffs είναι μακρύς. Θα πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και όχι πόσες νίκες πρέπει να κάνουμε μελλοντικά. Να κοιτάμε το παρόν και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός».

Σχόλια