Βετούλας: Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για το διπλό

Αθλητισμός
Βετούλας: Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για το διπλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings για τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο για τη 17η αγωνιστική της Basket League.

Ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο για την κρητική ομάδα καθώς το Λαύριο κάνει πορεία πρωταθλητισμού φέτος. Αναφερόμενος τη μεθαυριανή αναμέτρηση ο Νίκος Βετούλας τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Κατά κύριο λόγο αυτό που πρέπει να προσέξουμε και μας κόστισε στο ματς του α’ γύρου, είναι τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Το Λαύριο είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ επιθετικά. Έχει παίκτες με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και αθλητικά προσόντα. Ιδιαίτερα στο γήπεδο τους προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες.

Βάσει βαθμολογικής θέσης και έδρας το Λαύριο είναι το φαβορί. Θεωρώ όμως πως έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα, ώστε αν παίξουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει να πάρουμε τη νίκη».

Αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος και στο κατά πόσο αυτή ευνόησε την ομάδα του, ο Πατρινός προπονητής τόνισε: «Το αν σε βοηθάει το κενό διάστημα το βλέπεις μετά τα πρώτα παιχνίδια. Σίγουρα όλοι είχαν στο μυαλό τους να ξεκουραστούν, να κάνουν μία μίνι προετοιμασία και κάποια φιλικά, αλλά χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα θα έχεις μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια σχετικά με το ποια ομάδα βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια κομμάτια για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα δύο τελευταία ματς που μας κόστισαν τις ήττες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News