default-image

Τα έβαλε με όσους… χάρηκαν ο Πρίντεζης

Αθλητισμός
Τα έβαλε με όσους… χάρηκαν ο Πρίντεζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συναισθήματά του για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας φρόντισε με ανάρτησή του στο Facebook ν' αποτυπώσει ο Γιώργος Πρίντεζης με την επιστροφή της εθνικής μας ομάδας στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα να εξαπολύσει... μύδρους εις βάρος όσων κατά την άποψή του χάρηκαν με την αποτυχία.

«Όσοι χάρηκαν με αυτή την αποτυχία γ…αι !!! Έτσι απλά...» έγραψε χαρακτηριστικά στο Υστερόγραφο του μηνύματός του και αφού πρώτα είχε δηλώσει υπερήφανος που ήταν μέλος αυτής της ομάδας «ειδικά φέτος». Επισημαίνοντας ότι η φανέλα της εθνικής είναι πάντα κάτι ξεχωριστό και «αυτό το καλοκαίρι πολλοί το νιώσαμε παραπάνω».

Διαβάστε τι έγραψε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού:

«Ξέχωρα του αποτελέσματος που μας στενοχώρησε όλους, νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος που ήμουν σ' αυτή την ομάδα. Ειδικά φέτος γιατί με έκανε να περάσω ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι!!!

Συγχαρητήρια σε όσους ήταν και δούλεψαν φέτος, η δουλειά που έγινε ήταν καταπληκτική, αλλά δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι και ήταν κρίμα. Η φανέλα της Εθνικής πάντα θα είναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό το καλοκαίρι πολλοί το νιώσαμε παραπάνω!!!

Ξεκούραση λίγες μέρες τώρα κι επιστροφή στις βάσεις...

ΥΓ: Όσοι χάρηκαν με αυτή την αποτυχία γ.....αι !!! Έτσι απλά...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News