Οι ώρες των αγώνων του Final-4 της Euroleague

Μπάσκετ
Οι ώρες των αγώνων του Final-4 της Euroleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την κορύφωση της διοργάνωσης που λαμβάνει μέρος ο Ολυμπιακός…

Ο Ολυμπιακός έγινε το βράδυ της Τρίτης (9/5) η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final Four του Κάουνας (19-21/5), καθώς ακολούθησε τη Μπαρτσελόνα που σκούπισε τη Ζάλγκιρις. Οι Πειραιώτες λύγισαν με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στο κολασμένο ΣΕΦ και περίμεναν απλώς να μάθουν τον αντίπαλό τους στον ημιτελικό.

Αυτός προέκυψε από το Game 5 της σειράς Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να παίρνει την νίκη (97-86) και μαζί το εισιτήριο για το πρώτο Final Four της ιστορίας της. Εκεί θα παλέψει με τον Ολυμπιακό για μία θέση στον τελικό της 21ης Μαΐου, σε ένα ματσάρισμα που αναμένεται επικό μετά από τις μονομαχίες των δύο ομάδων την τελευταία διετία.

Στον άλλο ημιτελικό θα παλέψουν σε ένα τεράστιο clasico η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που επιβίωσε στο Game 5 της απίθανης σειράς με την Παρτίζαν, γύρισε από το -15 (60-75), νίκησε με 98-94 και θα συμμετάσχει σε ακόμη ένα Final Four με στόχο να κατακτήσει αυτό που έχασε στον περσινό τελικό με την Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν.

Τα ζευγάρια του Final Four

Ολυμπιακός - Μονακό

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 19 Μαΐου

Α' ημιτελικός (Ολυμπιακός - Μονακό) στις 18:00

Β' ημιτελικός (Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης) στις 21:00

Το πρόγραμμα της Κυριακής 21 Μαΐου

Μικρός τελικός στις 17:00

Τελικός στις 20:00

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News